WERKEN BIJ SAMEN-GGZ

Klik op de tabjes voor info

Info vacature Basispsycholoog met mogelijkheid tot een GZ-opleiding

Samen GGZ biedt aan volwassenen onderzoek en behandelingen aan in Utrecht. De doelgroep bestaat uit volwassenen met uiteenlopende problematiek. De teams zijn zowel multidisciplinair als intercultureel samengesteld. Als medisch specialistische instelling is het onze missie om cultuursensitieve zorg te bieden vanuit systemische perspectief binnen de culturele context van de cliënt. De teamsamenstelling bestaat uit basispsychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychiaters en artsen.

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar Arabisch sprekende basispsychologen, parttime of fulltime. Als basispsycholoog geef je advies, begeleiding en therapie aan mensen met behoefte aan geestelijke of emotionele steun. Je bestudeert het gedrag van mensen en zoekt daarbij naar de onderliggende gedachten en emoties. Je kijkt naar de beleving van gebeurtenissen, de herinneringen en gevoelens daarbij en naar mogelijke oplossingen. Aan de hand hiervan stel je een behandelplan op dat aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt en zijn of haar hulpvraag. Tot jouw takenpakket behoren diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van uiteenlopende psychische aandoeningen, variërend van enkelvoudig tot matig complex.

Jij hebt een afgeronde universitaire opleiding in de Psychologie. Daarnaast heb je affiniteit met het transcultureel werken en/of psychologische zorglevering binnen de BGGZ en SGGZ. Voor deze functie is het van belang dat je motiverend, communicatief vaardig en ondernemend bent. Ten slotte ben je flexibel en zelfstandig.

Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en hiertegenover staat natuurlijk een beloning. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Het salaris is marktconform. Verder bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan binnen een multicultureel team, waarbij wij streven om adequate en cultuursensitieve zorg te bieden. Wij bieden jou ook voldoende ruimte om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast biedt Samen GGZ ook redelijk snel de mogelijkheid om opgeleid te worden tot een GZ-psycholoog.

Lijkt het je wat? Klik hieronder op solliciteer online.

Mocht je vragen hebben over de vacature kan je ons ook e-mailen of bellen op het telefoonnummer 010-212 29 38.
Je kunt ook je motivatiebrief en CV e-mailen naar sollicitaties@stichtingfirmitas.nl.

WERKEN BIJ SAMEN-GGZ

SOLLICITEER ONLINE

Samen werken we aan een oplossing