WERKEN BIJ SAMEN-GGZ

Klik op de tabjes voor info

Info vacature GZ-psycholoog/Teamleider

Samen GGZ biedt aan volwassenen onderzoek en behandelingen aan in Utrecht. De doelgroep bestaat uit volwassenen met uiteenlopende problematiek. De teams zijn zowel multidisciplinair als intercultureel samengesteld. Als medisch specialistische instelling is het onze missie om cultuursensitieve zorg te bieden vanuit systemische perspectief binnen de culturele context van de cliënt. De teamsamenstelling bestaat uit basispsychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychiaters en artsen.

Als GZ-psycholoog/teamleider (parttime of fulltime) geef je leiding aan een multidisciplinair. Je coördineert het zorgproces binnen je team en draag je de verantwoordelijkheid voor het behandelproces. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandelingen, waarbij je de inhoudelijke regie hebt over de behandelingen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, ondersteunen en coördineren van medewerkers om zodoende bij te dragen aan een optimaal zorgaanbod. Je geeft werkbegeleiding en treedt op als supervisor binnen het behandelteam. Daarnaast adviseer je de organisatie inzake de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek en de deskundigheidsbevordering van de behandelaren. Je werkt onder leiding van de zorgmanager.

Je bent een GZ-psycholoog met een BIG-registratie. Je hebt affiniteit met het transcultureel werken en/of psychologische zorglevering binnen de BGGZ en SGGZ. Ten slotte ben je flexibel en zelfstandig.

Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en hiertegenover staat natuurlijk een beloning. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Het salaris is marktconform. Verder bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan binnen een multicultureel team, waarbij wij streven om adequate en cultuursensitieve zorg te bieden. Wij bieden jou ook voldoende ruimte om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak door middel van opleidingen en trainingen

Lijkt het je wat? Klik hieronder op solliciteer online.

Mocht je vragen hebben over de vacature kan je ons ook e-mailen of bellen op het telefoonnummer 010-212 29 38.
Je kunt ook je motivatiebrief en CV e-mailen naar sollicitaties@stichtingfirmitas.nl.

WERKEN BIJ SAMEN-GGZ

SOLLICITEER ONLINE

Samen werken we aan een oplossing